Slide Background
GRĂTARE ȘI ECHIPAMENTE
PENTRU CAMPING
Slide Background
Echipamente pentru grAtar,
grAdinA Si camping

Site-ul oficial al producătorului german Enders în România. Pentru iubitorii de grătar avem disponibile grătare pe gaz, grătare pe cărbuni și accesorii. Încălzitoarele noastre pe gaz și electrice cu infraroșu se vor ocupa de căldura și confortul din grădină sau de pe terasă chiar şi în zilele târzii de toamnă. Mobilierul gonflabil One Bar este extrem de confortabil, cu un design inovator și modern.

De asemenea, pe site găsiţi şi produse de camping – plite pe gaz, toalete chimice portabile, cutii din aluminiu pentru depozitare precum și o varietate de accesorii de camping.

grătare

Grătare pe gaz, pe cărbune, pentru grădină, terasă, balcon sau camping. Oferim modele compacte pentru balcon, adevărate staţii de gătit pentru curte și grătare mobile pe gaz pentru camping sau rulotă.

Seria de grătare compacte pe cărbuni Aurora oferă modele ce deţin tehnologia ventilatorului E-FAN care în ciuda utilizării cărbunelui generează fum minim. Grătarele pe gaz disponibile au caracteristici, design și dimensiuni diferite, pentru fiecare cerinţă şi preferinţă.

Mai mult, tot ce aveți nevoie pentru a pregăti mâncarea la grătar se află în secțiunea de “Accesorii pentru grătar”.

ÎncAlzitoare cu infraroSu sau pe gaz

Încălzitoarele exterioare vă vor oferi căldură și confort în curte sau pe terasa casei, vilei sau restaurantului. Încălzitoarele pe gaz combină designul clasic cu tehnologia arzătoarelor de înaltă calitate.

Oferim modele de încălzitoare cu putere și design diferit. Încălzitoarele pe gaz tip piramidă creează o atmosferă confortabilă în grădină sau pe terasa dvs. datorită jocului de flăcări. Încălzitoarele electrice asigură o încălzire instantanee.

Modelele disponibile de încălzitoare exterioare sunt atât pentru perete, cât și tip ciupercă sau piramidă.

Mobilier de grAdinA

Mobilierul de grădină One Bar este singurul mobilier de acest gen de pe piață. Mobilier gonflabil de înaltă calitate, cu posibilități infinite de amenajare. Tapițeria specială este rezistentă la intemperii, foarte ușor de curățat și se usucă extrem de repede.

Mobilierul de grădină One Bar este asamblat și demontat foarte repede, fără a fi nevoie de unelte speciale.

Seria One Bar oferă 3 elemente – fotoliu, scaun și taburet, iar combinația de culori poate fi este aleasă după preferinţele fiecăruia.

Camping

Echipament de camping complet pentru un confort ca acasă în timpul vacanței la camping. Plite pe gaz simple, duble și triple, cu sau fără capac pentru camping, rulotă sau vilă.

Cutii solide din aluminiu disponibile în opt dimensiuni, pentru depozitarea echipamentului de camping sau a uneltelor de pescuit.

Toalete chimice portabile şi concentrate sanitare eficiente pentru o vacanță confortabilă din toate punctele de vedere.

Mai mult, în secţiunea “Accesorii camping” sunt disponibile seturi de veselă, carturșe de gaz, tuburi pliabile pentru apă şi alte accesorii.