Publicat pe Lasă un comentariu

Cum alegi un grătar compact potrivit pentru balcon

Gratar pentru balcon
Cu ajutorul soluțiilor din gama de grătare compacte Aurora, balconul devine un loc ideal pentru a găti preparate bine rumenite, cu un minim de efort.
Design-ul acestor produse și funcțiile integrate în structura lor își dovedesc eficiența chiar de la prima utilizare. Însă pentru a alege cel mai bun grătar compact pentru specificul balconului tău, este important să ții cont de următoarele sfaturi, esențiale pentru a obține experiențe culinare optime:
Gratar Aurora

Ține cont de spațiul disponibil pentru a găti în balcon

Atunci când dispui de doar câțiva metri pătrați pe balcon, varianta unui design compact al grătarului reprezinta un pariu câștigător. Mai mult decât atât, un grătar precum cele din gama Aurora dispune și de linii simplificate ale carcasei, oferind în același timp o greutate redusă.
Transporți și instalezi cu simplitate un grătar compact pe balcon, bucurându-te apoi de confortul în utilizare pe care îl asigură acest produs ergonomic.
Cu toate acestea, suprafața emailată de ardere este generoasă, pentru a găti simultan carne, legume și alte bunătăți.

Ia în calcul nivelul zgomotului produs de grătar

Pentru că faci grătar pe balcon, este important ca sistemul de ventilație sa fie unul cât se poate de eficient. Mai mult decât atât, zgomotul produs de elementele acestui sistem trebuie să fie unul cât mai redus, pentru a le oferi vecinilor tai dreptul la liniște și relaxare.
În acest context, grătarul tău compact din gama Aurora dispune de ventilație silențioasă și simplu de ajustat, pe baza alegerii unei anumite trepte. Tehnologia ventilatorului E-FAN-BBQ îți permite să gătești în balcon cu puțin fum, în ciuda utilizării unui grătar pe cărbuni.
Gratar Aurora
Gratar aurora

Alege o soluție ce permite simplitate în curățare

Dacă planurile tale pentru un grilled steak de zile mari te îndreaptă către balcon, îți dorești ca la finalul acestei experiențe culinare, întregul proces de igienizare să fie unul cât mai simplu. Ei bine, curățarea grătarului de masă pe cărbuni Aurora decurge rapid și fără probleme.

Elementele sale din oțel inoxidabil se îndepărtează foarte ușor de carcasă, pentru a putea fi curățate cât mai bine, pe fiecare parte. Iată ca design-ul acestui produs surprinde din nou și nou, indiferent de acțiunea pe care o realizezi.

De altfel, grătarul compact Enders Aurora este deținătorul premiului Red Dot Award: Product Design 2017, impresionând prin calitățile unui produs cu adevărat ergonomic și ușurința cu care acesta se utilizează.

Fii eficient în utilizarea resurselor de care dispui

Atunci când gătești la grătarul compact de pe balcon, îți dorești ca întreg procesul de utilizare a resurselor să fie cât mai simplificat posibil. În acest sens, grătarul Enders Aurora este aliatul tău de încredere.

Înainte de toate, îl aprinzi rapid, utilizând în mod inspirat pasta de aprindere Enders și carbunii din lemn de fag, produse ce te așteaptă pe site. Pentru a pune la treabă acest grătar compact de masă, nu ai nevoie decât de o cantitate de 150 g de cărbuni, suficientă pentru o oră de gătit.

Conceptul-hibrid pentru furnizarea energiei necesare îți permite să optezi între baterii sau acumulatori. Dacă alegi sa conectezi grătarul compact Enders Aurora la baterie, ventilatorul va fi alimentat exclusiv de aceasta.

Mai mult decât atât, pe baza tehnologiei inovatoare E-FAN BBQ, granulele speciale de cărbune devin jăratec în aproximativ 10 minute, astfel încât timpul de pregătire este unul cât se poate de redus. Totodată, aceasta funcție asigură distribuirea uniformă a căldurii spre zonele periferice.
Gratar pe carbuni Aurora
Cu ajutorul soluțiilor din gama de gratare compacte Aurora, balconul devine un loc ideal pentru a găti preparate bine rumenite, cu un minim de efort. Design-ul acestor produse și funcțiile integrate în structura lor își dovedesc eficiența chiar de la prima utilizare.
Lasă un răspuns