Îți propunem astăzi un meniu variat, cu feluri de mâncare ce îți lasă gura apă și pe care le poți prepara în curte la tine, adică acolo unde cei dragi vin cu poftă la masă.
Dacă ai la îndemână un gratar pe gaz, haide să ne apucăm de treabă, pentru că mâncarea bună se prepară cu migală, dar și cu cele mai performante tehnologii pentru gătit în aer liber, așa cum sunt cele din oferta Enders:
Dacă ai la îndemână un gratar pe gaz, haide să ne apucăm de treabă, pentru că mâncarea bună se prepară cu migală, dar și cu cele mai performante tehnologii pentru gătit în aer liber, așa cum sunt cele din oferta Enders:
Frigărui cu piept de pui la grătar și legume mixte
Ingrediente:
- 800 gr pui dezosat
- 100 gr iaurt
- Roșii cherry și ardei grași
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură suc de lămâie
- 1 lingură ketchup
- 3-4 căței de usturoi
- 1 linguriță boia dulce
- 1 linguriță coriandru, chimen
- Sare și piper
Mod de preparare:
Mușchi de căprioară cu legume
Sezonul de iarnă este o perioadă numai bună din an pentru a testa friptura de vânat, făcută așa cum trebuie la un gratar pe carbuni. Servit cu vin roșu, ideal pentru cele mai memorabile festinuri din an, mușchiul de căprioara cu legume la grătar descrie un altfel de prânz iernatic.
Ingrediente necesare:
- 4-5 chifle
- 300 gr mozzarela
- 100 gr parmezan
- Busuioc proaspat
- 1 legătură de ceapă verde
Mod de preparare:
Brânză feta la grătar
Ingrediente:
- Brânză feta
- Busuioc
- Cimbru
- Ulei de măsline
- Ardei grași
- Roșii