Publicat pe Lasă un comentariu

Sfaturi pentru depozitarea încălzitorului de terasă pe durata sezonului cald

heater marbella
Zilele specifice sezonului cald sunt din ce în ce mai aproape, de aceea, distracția se mută încet dar sigur spre zona din gradină, în timp ce spațiile indoor ale locuinței, sau chiar veranda încălzită a casei tale, se utilizează din ce în ce mai puțin.
În privința modului de păstrare a încălzitorului de terasă, până când va fi din nou nevoie de utilizarea sa, am pregătit pentru tine un articol special. Așadar, vezi recomandările noastre pentru ca acest produs să fie depozitat în condiții de siguranță deplină.

Mutarea sa rapidă într-un spațiu indoor

Un incalzitor de terasa își dovedește cu adevărat utilitatea nu doar atunci când este pus în funcțiune, ci și în condițiile în care trebuie să îl muți simplu dintr-o zonă în alta. Iar atunci când vara vine, poți face rapid acest lucru, pentru a profita și de spațiul pe care îl ocupă acum.
Așadar, îți recomandăm să alegi un încălzitor pentru terasă prevăzut cu mânere pentru un transport facil și, bineînțeles, de roți. Acestea trebuie să fie suficient de rezistente pentru a suporta fără probleme greutatea încălzitorului, dar și să asigure o stabilitate optimă.

Recomandarea noastră: Încălzitorul pe gaz tip ciupercă Fancy Eco Green

Utilizarea unei huse speciale

Husa este unul dintre cele mai recomandate accesorii pentru încălzitorul de terasă, atunci când nu utilizezi acest dispozitiv.
Poți alege fie o husă achiziționata separat de pe site-ul nostru, fie poți opta pentru un încălzitor ce vine cu tot cu această soluție de protecție inclusă în pachet.
În timpul lunilor calde din an, prin funcțiile sale, asigură un nivel ridicat de siguranța încălzitorului de terasă, indiferent de spațiul în care alegi să îl depozitezi. Aceasta este 100% impermeabilă, asigură protecție împotriva razelor UV, iar materialul permite o rezistență de durată.

Recomandarea noastră: Încălzitorul pe gaz tip ciupercă Elegance cu husă de protecție inclusă.
Elegance Cover

Demontarea sa cu ușurință

Găsești în oferta Enders o listă variată de încălzitoare pentru terasă, cu design-uri și culori moderne.

Alege unul ce permite o depozitare în condiții siguranță, printr-un proces simplu si rapid de demontare a carcasei sale. Corpul unui încălzitor pentru terasa casei tale este realizat dintr-un material deosebit de rezistent.

Însă asta nu înseamnă că un astfel de corp nu poate avea un caracter ergonomic, atunci când spațiul pentru depozitarea nu este unul generos.

Recomandarea noastră: Încălzitorul pe gaz tip ciupercă Fancy

Utilizarea unui încălzitor 2-in-1

Dacă nu îți dorești să te complici foarte mult cu depozitarea încălzitorului pentru terasă în timpul sezonului cald, poți opta pentru o soluție de pe site cu dublu rol: generator de căldură și corp de iluminat. Aceasta se poate monta pe tavan, nu încurcă tranzitul și este utilizata doar sezonier.
Găsești un astfel de produs în categoria Încălzitoare de terasă cu infraroșu, alături de alte produse ce funcționează pe același principiu. Acestea se remarcă prin faptul că nu necesită foarte mult spațiu pentru a funcționa și sunt foarte eficiente, din punct de vedere al consumului.

Recomandarea noastră: Încălzitorul de terasă cu infraroșu Marbella

Depozitarea încălzitorului de terasă după terminarea sezonului rece este o treabă simplu de rezolvat, dacă ții cont de sfaturile noastre din acest articol. Vezi ce alte idei practice mai poți descoperi pe blog, astfel încât produsele noastre să ofere o calitate a stilului de viață mai bună
Marbella Heater
Lasă un răspuns