Despre noi - Enders

Despre noi

De peste 130 de ani testăm cele mai noi grătare şi tehnologii pentru ca pasionaţii grătăritului să aibă o experiență perfectă în aer liber.

Optimizăm şi dezvoltăm cele mai bune produse posibile pentru grătar şi suntem întotdeauna în căutarea unor soluții noi. Atunci când vine vorba de încălzitoarele de terasă şi accesoriile de camping, nu suntem mulţumiţi până nu rezonăm cu produsul pe deplin. 

Astăzi, produsele noastre impresionează cu siguranță prin funcțiile ingenioase, cele mai înalte standarde de siguranță, materiale de înaltă calitate și manoperă perfectă. Ne îmbunătățim constant gama de produsele cu idei noi, inovații, detalii practice și utile.

Una dintre aceste „grill-inovații” este funcţia SIMPLE CLEAN. Datorită acestui nou sistem de curățare, am reușit să îi convingem chiar și pe fanii înrăiţi ai grătarelor pe cărbuni că ar putea merita să ia în considerare omologii lor pe gaz.

 

Pentru a fi pe deplin mulțumiți, fiecare grătar Enders trece printr-un proces strict și riguros de testare în timpul dezvoltării la centrul nostru din Werdohl, Germania.  Astfel, suntem siguri că produsele noastre vor face față provocărilor.

Împreună cu designul excelent al produselor, această cerință de calitate întărește percepția noastră asupra mărcii Enders ca producător premium.

Dar în același timp, nu uităm de unde am plecat: grătarele pe gaz Enders, încălzitoarele de terasă și accesoriile de camping reprezintă stilul nostru de viață, în aer liber.