
Vara este pe sfârșite, așa că zilele bune pentru o masă în curte nu trebuie ratate. Pentru că ne dorim ca atmosfera de vacanță să nu ne părăsească de pe acum, articolul de astăzi vine cu 3 rețete de legume la grătar, rumenite așa cum trebuie, spre deliciul tuturor.
Citește cu atenție informațiile absolut savuroase pe care ți le oferim în rândurile de mai jos, dă o fugă până la magazin să cumperi toate ingredientele necesare și cheamă-i pe toți la tine în curte. Să începem:
Ciuperci la grătar umplute
Începem cu o rețetă de vară, simplu de făcut într-un timp cât se poate de scurt. Este gata în aproximativ 20 de minute: 10 minute - pregătirea ingredientelor și 10 minute - gătirea propriu-zisă a acestora.


Ingrediente necesare (3 porții):
- 1 kg de ciuperci
- 400 gr cașcaval
- 50 gr unt
- Sare si piper
Mod de preparare:
Dovlecei la grătar cu usturoi
Dovleceii la grătar cu usturoi sunt deosebit de gustoși, mai ales atunci când se utilizează pentru înmiresmarea lor uleiul de măsline. Acest preparat light poate fi servit atât ca fel principal (vegetarienii se vor îndrăgosti iremediabil de aromele sale), cât și ca garnitură pentru friptură.
Pregătește-ți accesoriile pentru gratar, pentru a le avea pe toate lângă tine, apoi să ne apucăm de treabă! Iată cum se prepară această bunătate, ideală pentru a celebra cum se cuvine finalul acestei veri:

Ingrediente necesare (3 porții):
- 2 dovlecei
- 3 căței de usturoi
- 2-3 linguri ulei de măsline
- Sare după gust
- Pătrunjel verde (opțional)

Mod de preparare:
Roșii la grătar umplute
Începem cu o rețetă de vară, simplu de făcut într-un timp cât se poate de scurt. Este gata în aproximativ 20 de minute: 10 minute - pregătirea ingredientelor și 10 minute - gătirea propriu-zisă a acestora.


Ingrediente necesare (3 porții):
- 3-4 roșii
- ½ cană de maioneză degresată
- ½ cană de brânză feta mărunțită
- 1 lingură de ceapă verde tocată
- Cimbru uscat
- Sare și piper
Mod de preparare:
Care este rețeta ta preferată din articolul descoperit azi pe blog?