Publicat pe Lasă un comentariu

Enders Urban pornește în călătorie

Enders Urban pornește în călătorie
Am trimis gratar mobil pe gaz Urban într-o călătorie, traversând întreaga Germanie! În drum, s-a oprit pe la numeroși barbeque-bloggeri, care l-au supus unui test amănunțit. Și asta pentru că am dorit să știm ce cred despre produsul nostru compact multifuncțional, experții cu inima plină de entuziasm și de pasiune pentru grătar.
Barbeque-bloggerul Marcel de la BBQlicate ia grătarul Urban într-o excursie până la vecinii noștri olandezi: un camping de weekend pentru bărbați, cu o vizită la un festival în aer liber. În mod firesc, Urban se află în elementul său, fiind un grătar cu gaz mobil, economic, deoarece – așa cum sugerează și numele lui – este deosebit de bun pentru a-l utiliza într-un spațiu mic precum balconul, dar poate fi luat și în parcul orașului. Mai mult decât atât, este nu numai mobil, ci și multifuncțional. Datorită ambelor arzătoare, Urban poate nu doar să prăjească foarte bine friptura, dar poate și să funcționeze indirect ca grătar. În plus, cele două arzătoare pot fi utilizate și ca plită, astfel încât, de exmplu, în partea de sus pot fi preparate supe sau sosuri. Închizând grătarul cu un capac, pe grillul multifuncțional poate fi prăjită pâinea sau încălzită pizza. Tocmai de aceea, pentru un barbeque-blogger reprezintă compania perfectă la camping.
 
Pentru BBQlicate grătarul și campingul merg perfect împreună, însă, din păcate, nu toate locurile amenajate pentru camping sunt autorizate să utilizeze grătare pe bază de cărbune. Urban are capacitatea să poată fi atașat atât la o butelie de gaz de 11 kg, cât și la o butelie turistică mică, folosind un mic adaptor. Ceea ce îl impresionează în mod deosebit pe pasionatul de grill sunt rafturile laterale care sunt detașabile. În felul acesta, grătarul Urban este foarte ușor de transportat.
Pentru weekendul între bărbați al lui Marcel, s-au luat burgeri delicioși, iar grătarul nostru mobil cu gaz adaugă un plus de valoare cu o carne suculentă. Ca topping adăugăm o porție de carne de porc, apoi brânza făcută puțin la grătar , iar astfel , astfel burgerul nostru gourmet este gata.
De la BBQlicate au recomandare categorică: Grătarul Urban s-a dovedit a fi bun din prisma raportului preț-performanță și oferă ceea ce promite! Este portabil, ușor de curățat și atinge rapid temperatura de grill. Marcel a descoperit că suprafața grătarului de 48 x 32 cm este suficient de mare pentru a sătura fără probleme patru bărbați în camping.
 Vă mulțumim pentru că grătarul nostru Urban a avut ocazia să facă popas în călătoria sa, la BBQlicate și suntem bucuroși de rețeta delicioasă!
#EndersNewsBlog – Testarea produsului
Lasă un răspuns