Publicat pe Lasă un comentariu

Beneficiile unui încălzitor pentru terasă

Beneficiile unui încălzitor pentru terasă

Vremea rece a reprezentat dintotdeauna o problemă serioasă pentru administratorii de baruri, cafenele și restaurante, dar și pentru proprietarii de locuințe cu grădini și terase anexate, pentru că spațiul destinat utilizarii acestora devine impracticabil, odată cu venirea frigului.

Din fericire, terasele (atât cele rezidențiale, cât și cele din unitățile HoReCa) pot fi utilizate acum indiferent de vreme, datorită unor sisteme inteligente ce pot încălzi în mod optim spațiul din proximitatea acestora: încălzitoarele pentru terasă.

Asigurând confortul termic pe care utilizatorii și-l doresc și garantând astfel prelungirea perioadei de utilizare a terasei, aceste încălzitoare vin cu o serie de beneficii importante, atunci când temperaturile se apropie de un prag critic.

Beneficiile unui încălzitor pentru terasă

Când este util un încălzitor pentru terasă?

Odată cu scăderea temperaturilor medii din atmosferă, pentru a continua să utilizezi spațiul de terasă anexat locuinței, pensiunii, barului sau restaurantului, este recomandat să achiziționezi un încălzitor dedicat unui astfel de perimetru.

 De asemenea, un astfel un încălzitor pentru terasă de calitate germană s-a dovedit a fi mai mult decât util în lunile de pandemie, pe întreaga perioadă a blocării spațiilor închise din HoReCa.

 Mai mai mult decât atât, odată cu promulgarea legilor anti-fumat ce au urmat tragediei de la Colectiv, fumătorii sunt obligați să iasă în afara spațiului închis, ori de câte ori doresc să aprindă o țigară. În lunile reci, această nevoie ar putea genera un real disconfort termic, în lipsa unui încălzitor de terasă.

Ce beneficii asigură un încălzitor pentru terasă?

Cele mai bune încălzitoare pentru terasă punctează foarte bine la următoarele capitole:

Confort - Permit utilizarea prelungită a terasei, chiar și în lunile reci de iarnă și garantează presetarea cu simplitate a nivelului termic dorit. Mai mult decât atât, acestea asigur o mutare / instalare fără mari bătăi de cap, indiferent de spațiu.Adaptabilitate - Se adaptează cu ușurință specificului unui anumit perimetru exterior, datorită listei variate de modele, fiecare având un design ideal pentru o terasă specifică. În cazul teraselor HoReCa, pot fi ulterior personalizate cu elemente de brand.Funcționalitate - Încălzitoarele pentru terasă se pot întreține foarte ușor și dispun de funcții ce asigură o căldură plăcută și durabilă. De asemenea, acestea sunt realizate din materiale ce rezistă în fața condițiilor meteo nefavorabile. Dispun de roți, ceea ce permite o bună manevrabilitate.Spectacol de lumini garantat - Incălzitoarele pentru terasă cu gaz în formă de piramidă creează o stare de spirit asemănătoare aceleia din jurul unui foc de tabără, deoarece gazul produce o flacără strălucitoare, luminoasă și vizibilă.Grijă pentru mediu - Tehnologiile speciale ale încălzitoarelor pentru terasă din oferta Enders garantează un nivel redus de emisii și costuri de CO2 mult mai mici, comparativ cu încălzitoarele tradiționale pentru grădină și terasă.

Ce criterii sunt importante în alegerea unui încălzitor de terasă?

Pentru a alege cel mai bun încălzitor pentru terasa pe care o administrezi, îți recomandăm să ții cont de următoarele criterii esențiale:

Tipul de încălzire al sistemului

Tipul de încălzire al sistemului

Pentru terasele exterioare, se poate alege cea mai bună soluție dintre mai multe tipuri de încălzitor: încălzitor pentru terasă cu infraroșu, încălzitor pentru terasă cu gaz, sau chiar încălzitor pentru terasă cu lemne samd.

Cele mai bune incalzitoare de terasa cu infrarosu garantează economii substanțiale de energie, fără a fi necesară o încălzire prealabilă, spre deosebire de încălzitoarele pentru terasă cu gaz. Cu ajutorul unui tub cu infrarosu, se asigură o atmosferă confortabilă, atât în aer liber, cât și în încăperi bine ventilate.

Încălzitoarele de terasă cu gaz se numără printre cele mai populare echipamente din această categorie. Garantează un mod de utilizare extrem de simplu și nu este nevoie de un proces specific pentru montarea lor. Au o rază de acțiune generoasă și sunt independente de o sursă de curent electric, spre deosebire de încălzitoarele de terasă cu infraroșu.

În funcție de preferințele personale față de designul unui astfel de dispozitiv, poți alege unul sau mai multe produse din categoriile Incalzitoare pe gaz tip ciuperca sau Incalzitoare pe gaz tip piramida.

Numărul de accesorii utilizate

Vezi oferta Enders pentru accesorii de încălzitoare

Cele mai bune sisteme dedicate confortului termic pe terasele exterioare sunt compatibile cu o listă extinsă de accesorii pentru incalzitoare: reductoare de presiune pentru gaz, huse de protecție, mese din sticlă atașate încălzitorului, butelii de gaz cu supapă samd.

Vezi oferta Enders pentru accesorii de încălzitoare și adaugă în coș cele mai bune soluții pentru nevoia ta.

Suprafața ce trebuie încălzită

Iată unul dintre cele mai importante criterii, atunci când dorești să achiziționezi de la noi încălzitoare pentru terasă ce pot garanta confortul termic dorit.

Dacă deții o terasă exterioară de mari dimensiuni, este necesar să comanzi online un încălzitor cu o putere cât mai ridicată. Îți recomandăm un echipament ce poate asigura o putere de 11 kW sau mai mare.

În cazul unui spațiu de mici dimensiuni, poți opta pentru un încălzitor de terasă cu o putere mai mică: 8 kW sau mai mare. În cazul unui spațiu redus, mergi pe varianta unui sistem ce poate garanta și un nivel ridicat de ergonomie.

Exemplu: un încălzitor pentru terasă ce poate asigura confort termic sporit, atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Intra acum pe site și descoperă întreaga noastră ofertă pentru încălzitoare exterioare, soluții ce asigură un mix de funcționalitate și design, ideal pentru spații precum veranda casei sau terasa unui spațiu HoReCa.

Modelele disponibile pot fi fixate atât pe perete, cât și pe podea (cele tip ciupercă sau tip piramidă). Pentru a lua decizia corectă, adaptată nevoilor tale personale sau de business, îți stăm la dispoziție cu sfaturi inspirate și recomandări de produs. Contactează-ne acum la adresa de mail și la numărul de telefon afișate pe site.

Lasă un răspuns