Publicat pe Lasă un comentariu

Concentratul lichid pentru toaleta de camping

Toaletă de camping pentru igienă și confort acolo unde vrei
Toaleta portabilă îți permite să beneficiezi de confort și igienă, atunci când nevoia o cere, păstrând în același timp mediul natural în care campezi cât mai curat. Un astfel de produs presupune o întreținere simplă, pe baza unor soluții lichide concentrate, cu efect garantat.
Concepute special pentru apa curată din toaleta portabilă, dar și pentru apa reziduală produsă, aceste lichide asigură beneficii simplu de observat chiar de la primele utilizări. Te invităm să afli mai multe despre soluțiile concentrate pentru toaletele de camping Enders:
Lichid concentrat pentru apa curată și reziduală

Lichidul concentrat pentru apa curată

Lichidul concentrat necesar pentru apa curată din vasul toaletei de camping permite o întreținere eficientă, la fiecare clătire. Concentratul pentru apă curată permite o igienizare optimă, atât pentru rezervă, cât și pentru supapa toaletei pentru camping.
Se adaugă în apa de clătire, respectându-se următoarea pondere: la aproximativ 15 litri de apă proaspătă, se recomandă un necesar de aproximativ 75 mililitri de soluție concentrată. Un litru de lichid acoperă o cantitate de 150 litri de apă curată.

Beneficii ale lichidului concentrat pentru apă curată:
● îndepărtează pietrele sedimentare
● previne formarea calcarului
● protejează garniturile de cauciuc
● previne apariția mirosurilor neplăcute
● aroma sa este de lungă durată.

Lichidul concentrat pentru apa reziduală

Lichidul concentrat pentru apa reziduală este un produs ce îți permite să petreci timp în natură, cu un impact redus asupra mediului înconjurător. Adaugă în coșul de cumpărături un produs a cărui formulă stimulează activitatea biologică în rezervorul de apa murdară, în mod biologic.
În aceste condiții, conținutul poate fi deversat în canalizare fără diluare.
Se adaugă în apă respectându-se următoarea pondere: la aproximativ 10 litri de apă reziduală, se recomandă un necesar de aproximativ 75 mililitri de lichid concentrat.

Beneficii ale lichidului concentrat pentru apă reziduală:
● previne apariția mirosurilor neplăcute
● asigură un parfum proaspăt și de durată
● accelerează descompunerea materiilor
● accelerează descompunerea hârtiei igienice
● curăță pistonul și garnitura toaletei.
Solutie ecologica pentru toaleta ENSAN BLUE + 2.5 litri
Set de concentrate pentru toaletă portabila: Ensan Rinse și Ensan Green

Ofertele pachet pentru toaletele de camping

Profită acum de ofertele pachet pe care ți le punem la dispozitie și asigură-te că ai la îndemână lista completa cu soluții pentru utilizarea și igienizarea corespunzătoare a toaletei tale portabile. Astfel, în cadrul aceleiași livrări de pe site-ul nostru poți primi:
● toaleta chimică
● concentrații lichizi
● hârtie igienică solubilă.

Studiezi pachetele pregătite pentru tine și faci cea mai potrivită alegere, în funcție de nevoile tale, dar și de bugetul de care dispui. Alegând această opțiune, în locul unei comenzi ce ar include produsele selectate individual, economisești bani pentru alte cumpărături inspirate.

Iată care sunt cele mai importante funcții și beneficii pe care le oferă concentrații lichizi pentru apă curată și apă reziduală. Aceste soluții permit o utilizare în condiții optime a toaletei portabile, la costuri de întreținere cât se poate de avantajoase.

Pentru alte informații utile, privind beneficiile produselor Enders, poți reveni în zona cu articole din site. Dacă îți dorești să le pregătești celor din familie bunătăți pe care nu le-au mai gustat până acum, te invitam să descoperi toate rețetele pentru grătar. Pe curând!
Lasă un răspuns